Tjen penge på dit eget online fitness kursus hjemmefra

22. October 2022

Har du erfaring med sport og fitness, og ønsker at hjælpe andre med dit ekspertise uden at betale for dyre lokaler, så er det at oprette en virksomheds hjemmeside hvor du tilbyder et online fitness kursus helt sikkert noget for dig. Hvis du allerede ved hvad du hvad dit kursus skal indeholde, er det tid til at begynde at oprette din landingsside. Dette er den side, potentielle kunder vil besøge, når de leder efter informationer om dit kursus.

 

Der er et par nøgleelementer, som enhver fantastisk landingsside bør have:

Fængende overskrift

Overskriften er måske den vigtigste del af din landingsside. Det skal være opmærksomhedsskabende og give folk lyst til at lære mere. For eksempel er der meget større sandsynlighed for, at en overskrift som “Kom i dit livs bedste form med dette online fitnesskursus” får nogens opmærksomhed end en generisk overskrift som “online fitnesskursus”.

 

Kort beskrivelse

Din beskrivelse skal give potentielle kunder en forsmag på, hvad de kan forvente af dit kursus. Det skal være klart, kortfattet og overbevisende. Husk, at du kun har et par sekunder til at fange nogens opmærksomhed, så sørg for, at din beskrivelse gør en indvirkning.

 

Foto eller video

Et billede eller en video er også afgørende for at få din landingsside til at springe ud. Folk er visuelle væsner, og tilføjelse af et billede eller en video vil hjælpe dem med at komme i kontakt med dit kursus på et mere personligt plan.

 

Tilmeldingsformular

Endelig skal du bruge en opt-in-formular for at fange kundeemner. Sådan får du folks kontaktoplysninger, så du kan følge op med dem senere. Sørg for, at din form er kort og sød – det sidste du ønsker, er at nogen bliver slået fra af en lang, kompliceret formular.

 

Tips til at skabe succesfulde og effektive online fitnesskurser

 

Når du laver et online fitnesskursus, er der et par ting, du bør huske på for at sikre, at det er vellykket og effektivt.

 

Hold dit publikum i tankerne

Når du opretter dit kursus, skal du tænke over, hvem din målgruppe er. Hvad er deres behov og ønsker? Hvad er deres fitnessmål? At holde dit publikum øverst i sindet vil hjælpe dig med at skabe indhold, som de er interesseret i, og som vil hjælpe dem med at nå deres mål.

 

Gør det engagerende

Dit kursus skal være engagerende, hvis du vil have folk til at holde fast i det. Det betyder at gøre fitnesstimernes indhold interessant, interaktivt og informativt. Kedeligt indhold vil kun føre til, at folk dropper ud af dit kursus.

 

Brug forskellige typer medier

Stol ikke kun på skriftligt indhold for at få din pointe igennem. Brug videoer, infografik, billeder og andre typer medier til at opdele teksten og holde folk engageret.

 

Sørg for, at din prissætning er konkurrencedygtig

Tjek andre online virksomhedswebsteder med personlig træning og se, hvad de opkræver. Du ønsker ikke at prise dig selv ud af markedet som personlig træner, men du vil heller ikke undervurdere dit kursus.

 

Overvej at tilbyde forskellige pakkemuligheder

Du kan for eksempel tilbyde en basispakke, der inkluderer kerneindholdet i dit kursus, og derefter en avanceret pakke, der inkluderer yderligere indhold, en-til-en coaching eller andre bonusser.

Dette er blot nogle få af de ting, du skal huske på, når du opretter et online fitnesskursus. Køb professionel hjemmeside til at starte med, byg på din markedsføring og hold dine medlemmer glade. Hvis du kan klare disse ting, er du godt på vej til at lave et kursus, som folk vil elske.