Få hjælp fra en psykolog i København

13. April 2022

Hvis du leder efter en psykolog København, er du garanteret allerede klar over, hvor besværligt og langtrukkent, det kan blive. Her kan du få nogle råd til, hvordan du finder en psykolog i København, og hvordan du håndterer eventuel ventetid.

Find den rette psykolog for dig

Når du leder efter en psykolog København, skal du være klar over, at der kan være noget ventetid. Psykologer har ofte mange klienter og er booket godt op, men det bedste, du kan gøre, er at skrive tidligere frem for senere.

Undersøg hvilke psykologer der er nær dig. Når du har fundet en psykolog i København, du godt kunne tænke dig at bestille tid ved, kan du skrive eller ringe til dem. Du kan høre, hvor lang ventetiden er, og hvor meget, det vil koste dig, og om det eventuelt er en psykolog med lavt selvværd som speciale eller lignende du søger.

Mens du venter, kan du begynde at tage små skridt til at hjælpe dig selv. Hvis du ikke er nået det punkt, hvor du har brug for en lægehenvisning, kan du forsøge at arbejde med dig selv, allerede før du får professionel hjælp.

Psykolog med speciale i lavt selvværd

Hvis du kæmper med lavt selvværd, og har brug for hjælp fra en psykolog, for at overkomme det, skal du være klar over, at vejen til et bedre selvværd hverken er lige eller har en mållinje. Selvværd og selvtillid er en konstant igangværende proces, og selvom din psykolog kan hjælpe dig godt på vej, skal du selv stå for en god del af arbejdet.

Din psykolog tager dig i hånden og viser dig, hvordan du kan bevæge dig fremad. Gennem samtaler og konsultationer kan du holde dem orienteret om, hvordan det går, og de kan hjælpe dig med at identificere, hvor dine styrker og svagheder ligger.

Dig og din psykolog

Mange mennesker bliver rigtig glade for deres psykolog, mens de går hos dem, men nogle gange er kemien ikke helt, som man kunne ønske det. Hvis du oplever, at du ikke fungerer godt med din psykolog, eller hvis du ikke føler, du bliver taget seriøst eller lyttet til, skal du finde en anden.

Der kan være mange grunde til, at du føler, du har behov for en ny psykolog i København, og du behøver ikke fortælle årsagen til den gamle. Din tryghed er vigtigst, og du skal være villig til at åbne op, når I taler sammen.