Sportsmassage forebygger skader – Husk at forkæl dig selv

25. March 2022

Sportsmassage er et begreb og en behandling der oftest bliver sat i relation til sportsudøvere og atleter. Dog behøver det ikke at være tilfældet. Uanset om du er meget fysisk aktiv, sidder på hjemmearbejdspladsen eller noget helt tredje, så kan du få gavn af sportsmassage. Der kan være tale om en egentlig behandling, men i den grad også en forebyggelse af skader i muskulaturen. Idrætsskader og eksempelvis arbejdsskader ligner hinanden til forveksling. Der er her tale om præcis de samme mekanismer som kan give problemer og så er det ikke tilstrækkeligt med en massage for velvære. Med den rette professionelle hjælp, kan du blive fri for spændinger eller lignende og skabe en krop der er i bedre balance på det muskulære plan. Bestil tid til en behandling i Helsingør eller Hørsholm allerede i dag og mærk forskellen.

Du må ikke ignorere dine arbejdsskader

Du skal holde i mange år og sidder oftest mange timer på arbejdspladsen daglig og derfor må du ikke se bort fra behandlingen af arbejdsskader. Heller ikke hvis der blot er tale om at ryggen brokker sig en smule eller armen driller. Det kan selvfølgelig være at det går over af sig selv, men for at mildne symptomerne og gøre forløbet betydeligt kortere kan du kontakte en sportsmassør der kan hjælpe dig med din arbejdsskade. Du vil også kunne komme ud for, at din skade, af den ene eller den anden art bliver værre eller sætter sig til andre steder i kroppen, som hele tiden forsøger at kompensere for dine ømheder. Når du oplever en smerte eller ømhed i din krop og musklerne bliver påvirket, så er det oftest fordi der er noget galt og at noget er ude af balance og her bør du lytte til din krop og give kroppen den hjælp der er brug for.

Sådan virker sportsmassage

Sportsmassage er mere end blot velvære. Her går en professionel massør ind og behandler eller understøtter de områder som er beskadiget eller belastet. På denne måde vil du opleve færre spændinger og mindre ømhed i de områder der er et problem. Det kan både være belastninger på muskulaturen i bevægeapparatet eller de ledbånd og sener der er med til at kontrollere dine muskler samt bevægelse. Derudover vil sportsmassage være med til at øge blodgennemstrømningen i din krop, så eventuelle skader hurtigere bliver repareret af de mekanismer som din krop evner at foretage.