Sporty spice og sundhedsapostlen

19. April 2022

Kært barn har mange navne, men een ting er sikker, og det er, at det er ubetinget positivt at gå op i sin sundhed, for en sund sjæl lever godt i et sundt legeme. Sport og frisk luft giver dit ansigt glød og en god og energifyldt måde at møde verden på. Der er en stor rigdom i at have et aktivt liv, og det kan spores på dit ansigt. Det kan du understrege ved brug af en god ansigtscreme uden kemi. Det er god idé at finde en økologisk creme, for det bidrager ikke blot til dit eget, men også til klodens velvære.

Hvad siger dit ansigt om dig?

Dit ansigt siger meget om dig. Det er ikke blot de genetiske ansigtstræk, som du er født med, men måden du bærer det på. Det er meget værd at tænke over, hvordan man bærer sit ansigt. Det er ikke nok at tage en god ansigtscreme på, for din hud trænger også til mere end det. Din ansigtshud trænger nemlig til frihed og fri luft, og det kan du få i byens parker, anlæg og ude i den gode natur.

En god håndcreme kan heller ikke opveje det, at dine hænder får lov til at ånde frit og agere ude i naturen, for vi er manuelle væsener af natur, og vi har brug for at bruge vores hænder ind imellem, selvom vi nu lever i et videnssamfund.

Tag vare på dit ansigt

5 gode måder at forbedre dit udtryk på

1. Smil til dig selv

Ja, det siger måske sig selv, men hvor mange går rundt og kræver af andre, at de partout skal smile til verden, så den kan smile tilbage, kunne man i stedet se på dette som noget metaforisk og noget vigtigt, der først må ske i det indre hos det enkelte menneske; at man skal lære selvkærligheden og at være tolerant overfor sig selv.

2. Lev for kærligheden

Du lever kun dit liv een gang, og derfor lever du forhåbentlig for kærligheden nu. Kærligheden er den menneskelige evne, som den kunstige intelligens aldrig vil kunne efterligne, og det er det dyrebareste, vi har. Livet med kærlighed gør os skønnere.

3. Brug økologiske cremer

Dejlige og gode cremer er ofte økologiske. De indeholder ikke al den farlige kemi som mange andre cremer gør, og du udsætter derfor ikke dit ansigt for unødig kemi, men kan bevare dit naturlige ansigt.

4. Dyrk motion

Det er let at sige, men ikke altid så let at gøre. Gør dig selv den tjeneste at give dig selv muligheden for at få motion ind i dit liv. Hele din krop vil takke dig for det.

5.  Vask dit ansigt i koldt vand – hver dag

Når du står op om morgenen, så bør du unde dig selv den daglige glæde at få lidt frisk vand i ansigtet hver dag. det frisker op og gør dig mere klar til en ny dag.