Ryst klassen eller kollegerne sammen med en sportsturnering

5. February 2022

At dyrke sport er populært i Danmark, og der kan være delte meninger når det kommer til hvilke sportsgrene er de bedste. Der er dog ingen tvivl om at fodbold og håndbold er nogle af de populæreste sportsgrene i landet. At samle sig om sport er noget som kan ryste både unge og ældre sammen, og en hyggelig turnering i en eller flere sportsgrene er noget som kan være med til at ryste arbejdspladsen eller skoleklassen sammen eksempelvis efter en lang ferie. Arranger derfor en turnering hvor i dyster om sejren, og find nogle sjove og spændende gevinster der gør det endnu sjovere at vinde.

Dyst i mange sportsgrene

Som sagt kan der være delte meninger når det handler om sportspræferencer. Derfor kan man gøre konkurrencen mere fair ved at dyste i flere forskellige sportsgrene. Del klassen eller kollegerne op i hold, og find vinderen ud fra hvem der i alt scorer flest mål eller point, eller hvem der vinder flest af turneringerne. Sportspræmier kan tage mange former, og det handler om at finde noget der passer til deltagernes alder. Billige medaljer og pokaler kan være sjove gevinster for både børn og voksne, men der er også mange andre muligheder for sjove sportspræmier.

Sportspræmier til børn og voksne

Er man ved at arrangere en sjov sportsturnering for arbejdspladsen, så kan man indtænke at præmien kan blive til en intern joke som man kommer til at gå og grine af længe. Sportspræmier behøver ikke kun at være medaljer eller pokaler, og det kan for eksempel være sjove ting fra en spøg og skæmt butik eller lignende. Præmien kunne også være retten til at bestemme tema til en sjov fest for klassen eller kollegerne, og på denne måde kan gevinsten være noget som alle vil få glæde af.

Du kan købe dine sportspræmier hos Profilshoppen.

Medaljer, pokaler eller gavekort til den lokale bar?

At arrangere en sjov sportsturnering kan tage noget planlægning, så kom i gang i god tid og find nogle sjove sportspræmier som vinderen vil værdsætte eller grine af. Det kunne være at en årlig sportsturnering blev en hyggelig og sjov tradition for jeres skole eller arbejdsplads. Fysisk aktivitet giver godt humør, og er derfor en fantastisk måde at ryste folk sammen på. Gør for eksempel turnering til en ting som i bruger dagen på, og tag for eksempel ud og spise eller på bar med arbejdspladsen efter vinderen er fundet. Har du en skoleklasse, så kan præmien på en lignende måde være noget som gavner hele klassen.